Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

ΘΕΑΤΡΟ'' ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ'' ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΛΕΝ'' ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΖΙΩΓΑ

Βράδυ Τρίτης στο όμορφο και ζεστό θέατρο Μικρό Παλλάς,περιμένω να δώ ''Το μυστικό της κυρίας Έλεν''.Στη σκηνή με αργές σχεδόν χορευτικές κινήσεις κινείτε ένα άυλο πλάσμα........μια νύφη με ανθοδέσμη......Τρίτο κουδούνι και παράσταση αρχίζει.Ηκυρία Έλεν θα μας αποκαλύψει το μυστικό που χρόνια κρύβει στη ζωή της.
Ο θεατρικός μονόλογος  βασίζεται στο βιβλίο του Βασίλη Ζιώγα ''Όπως τα κούρντισες Θέ μου'',πατέρα της Ελένης Ζιώγα στον οποίο είναι αφιερωμένη και η παράσταση.
Μέσα σε αυτόν τον μονόλογο περνούν τρείς γενιές,της γιαγιάς της ,του πατέρα της και της ίδιας.
Ένας μονόλογος που ισοροπεί ανάμεσα σε συμβολικά και ρεαλιστικά στοιχεία
Μιά εξομολόγηση εκ βαθέων μπροστά στο άυλο πλάσμα που περιφέρεται σε όλη την παράσταση επάνω στη σκηνή.
Η ερμηνεία της κυρίας Ελένης Ζιώγα είναι συγκλονιστική.
Σπαραχτικές εξομολογήσεις που ακροβατούν στο γέλιο και το δάκρυ,άλυτες υποθέσεις που χρόνια κρατά στην ψυχή της σαν πολύτιμο φυλαχτο.....
Στιγμές στον μονόλογο που εμένα προσωπικά με συγκήνησαν πολύ και με έβαλαν σε σκέψεις
αν τελικά πρέπει να λύνουμε τα άλυτα μυστικά μας με ανθρώπους της ζωής μας και να μην τα αφήνουμε με ερωτιματικά μετά τον θάνατο τους.....
Μια υπέροχη πραγματικά παράσταση,μια συγκλονιστική Ελένη Ζιώγα στην ερμηνεία της Κυρίας Έλεν,η μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα,το λιτό σκηνικό που σε κάνει να βλεπεις κατάματα την Κυρία Έλεν κάνουν μια καταπληκτική παράσταση μέσα στις άσχημες μέρες που ζούμε και με έκαναν να φύγω γεμάτος και ενθουσιασμένος!!!!
Μια παράσταση που αξίζει να δείτε οπωσδήποτε!!!!!!!!

ΤΑΣΟΣ    ΣΤΑΥΡΑΚΕΛΗΣ       13-11-2013
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου